As an anonymous user, you can only add new data. If you would like to also modify existing data, please create an account and indicate your languages on your user page.

Portal:nld

From OmegaWiki
Jump to: navigation, search
Ethnologue ISO-639-1 nl
ISO-639-3 nld
Babel user information
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
nl-5 Deze gebruiker heeft professionele kennis van het Nederlands.
nl-4 Deze gebruiker beheerst het Nederlands als ware het zijn moedertaal.
nl-3 Deze gebruiker heeft gevorderde kennis van het Nederlands.
nl-2 Deze gebruiker heeft basiskennis van het Nederlands.
nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
Users by language
Search user languages

Nederlands[edit]

Dit is het portaal voor de Nederlandse taal op OmegaWiki.

OmegaWiki is in ontwikkeling en er worden regelmatig wijzigingen doorgevoerd. U kunt niet zomaar bewerken in de hoofdnaamruimten Expression en DefinedMeaning van deze wiki. Als u geïnteresseerd bent in het project, geef dit dan aan door een gebruikerspagina aan te maken en er Babel-sjablonen op te plaatsen (zoals hier aan de rechterkant te zien is). Voeg er dan aan toe wat u verder nog over uzelf wilt meedelen aan de rest van de wereld.

Tijdens de ontwikkelings- en prototypefases is terugkoppeling van geïnteresseerde Wiktionary-gebruikers, wetenschappers en onze toekomstige OmegaWiki-gebruikers zeer welkom. Hoe gaat u dit project gebruiken? Welke mogelijkheden wenst u in de toekomst? Wat werkt er, wat nog niet? Wie heeft er betere ideeën?

Als u de komende tijd fouten tegenkomt, gelieve dan {{Attention|<problems with article>}} toe te voegen op de discussiepagina (Talk page) van die pagina. Voorlopig heeft de ontwikkeling van de gebruikersinterface prioriteit, maar door een aantekening te plaatsen op de discussiepagina weten anderen waaraan gewerkt kan worden.

Als u naast het Nederlands ook andere talen kent, kijk dan eens op het portaal van die taal en kijk wat u daar kunt verbeteren!

Meer informatie[edit]

Vertalingen van belangrijke pagina's[edit]

Main page

Translate the following pages for a complete Main page in your language:

Supporting pages

Landen[edit]

Incompleet Koninkrijk der Nederlanden - Koninkrijk België / Royaume de Belgique / Königreich Belgien - République française - Republiek Suriname